Zorg voor Ruimte biedt verschillende advies- en ontwerpmogelijkheden; passend bij jouw wensen. Een losse vraag, een advies in de vorm van de Praktijkscan, of een compleet interieurontwerp met maatwerk meubilair tot turn-key oplevering van jouw praktijk; het kan allemaal!

Voor wie: praktijkhouders; huisartsen, fysiotherapeuten, verloskundigen, tandartsen, dierenartsen, psychologen, diëtisten, coaches etc.

Kennis maken

Dertig minuten geheel vrijblijvend van gedachten wisselen over al je interieurplannen en -dromen over jouw praktijk.

Tijdens dit gesprek met sparren we over je wensen, dromen en ideeën. Je ontvangt niet alleen advies maar je wordt geprikkeld en uitgedaagd om met frisse moed aan de slag te gaan!

Dit alles is kosteloos en geheel vrijblijvend!

 Praktijkscan

Herken je je in het volgende…
Slechte akoestiek, te weinig (archief) ruimte, onhandige indeling of de praktijk kan wel een ‘opfrisbeurt’ gebruiken? Dan is de praktijkscan het antwoord op al je vragen!

Na afloop van een Praktijkscan ontvang je een uitgewerkt ‘behandelplan’. Hierin staan  schetsen, tips en aanbevelingen voor jouw eerstelijnspraktijk.

Wat: persoonlijk advies in je eigen praktijk. Map met overzicht van alle ideeën en voorstellen, tips & tricks.

Kosten: €750,- excl. BTW *

Bent je na de handige praktijkscan tot de slotsom gekomen dat jouw praktijk, wachtruimte of spreekkamer daadwerkelijk een goed ontwerp nodig heeft, dan krijg je de kosten van de praktijkscan cadeau!

*excl.evt. reistijd en km vergoeding >20km buiten Amsterdam.

Compleet ontwerp

Aan de hand van een zorgvuldig geformuleerde PvE (programma van Eisen) wordt het interieur ontworpen; maatwerk, dus precies volgens jouw wensen en eisen. Een ontwerpproces is in 4 stappen te verdelen:

1. Oriëntatie en inventarisatie

Jouw bedrijfsvisie, wensen en mogelijkheden vormen het uitgangspunt voor een nieuw praktijk ontwerp en inrichting.

2. Concept en ontwerp

Het uitwerken van het PvE en intekenen van het ontwerp op de plattegronden, aanzichten en 3D beelden.

3. Uitvoering en begeleiding

Met het gedetailleerde eindontwerp worden onze plannen bijna tastbaar. De aannemer en bijvoorbeeld interieurbouwer of meubelmaker kunnen aan de slag. Zorg voor ruimte kan ook de bouwbegeleiding voor je doen. Dan hoef je je daar niet druk over te maken!

4. Afronding en inrichting

De praktijk is bijna klaar om in gebruik te worden genomen! De laatste details worden afgerond en jouw praktijk wordt ingericht / ‘gestyled’, ook voor bijvoorbeeld foto’s voor de website.

Kosten: na de eerste afspraak ontvang je een offerte over de verwachte kosten.  Per uur wordt €75,- excl. BTW gerekend.

Wat: een compleet en op maat gemaakt ontwerp en begeleiding van je nieuwe praktijk of  praktijkgedeelte.  

Overig

Een antwoord op een zorgidee, concept, de organisatie van een evenement, een meubel op maat, een product of een andere waardevolle aanvulling voor jouw praktijk. Zorg voor Ruimte denkt graag met je mee.

Wat: Een oriënterend gesprek waarin we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Kosten: nader te bepalen, in overleg met u.  €75,- p/u excl. BTW.

*excl.evt. reistijd en km vergoeding >20km buiten Amsterdam.