Over

Zorg voor Ruimte is een initiatief van Laura Rijkhold Meesters. En ik ben Laura; ik ben interieurarchitect én zorgprofessional. Een unieke combinatie van kennis en expertise! Dit maakt dat Zorg voor Ruimte de kennis en ervaring heeft om jouw wensen te vertalen naar een geslaagd en persoonlijk ontwerp voor jouw praktijk of zorgomgeving.
 

Na mijn studie Interieurarchitectuur aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten te Den Haag heb ik ruime ervaring opgedaan bij zowel grote als kleine ontwerpbureaus, voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers, om vervolgens – in 2009 – als zelfstandig interieurarchitect* te vestigen.

Daar waar de zorg al vaak mijn pad heeft gekruist heb ik in 2014 de knoop doorgehakt en heb besloten om mijn kennis uit te breiden met een studie HBO-V (duaal) aan de HvA. Duaal, dus vanaf de eerste dag, met veel plezier, aan het werk op verschillende afdelingen en specialismen in het OLVG in Amsterdam.

Sinds 2018, na de geboorte van ons tweede kindje, verenig ik beide disciplines in Zorg voor Ruimte, gespecialiseerd in alle facetten van een zorgomgeving. De invloed van de omgeving op het welzijn van de mens; de patiënt of de zorgprofessional, is hierbij het uitgangspunt.

Voor niet zorggerelateerde interieurontwerpen van Laura zie www.laurameesters.nl

 


* ‘Interieurarchitect’ is een beschermde titel, die alleen gevoerd mag worden door diegenen die als zodanig ingeschreven staan in het Architectenregister. Aan deze inschrijving worden wettelijke eisen op het gebied van opleiding en beroepservaring gesteld.