Ik ben Laura, interieurarchitect

Ik voel me helemaal thuis in de combinatie van zorg en ontwerpen

Na mijn studie Interieurarchitectuur werkte ik bij grote én kleine ontwerpbureaus als interieurarchitect. Ook studeerde ik verpleegkunde (HBO-V duaal) aan de Hogeschool van Amsterdam.

Ik heb daarbij met veel plezier gewerkt op verschillende afdelingen en specialismen in het OLVG in Amsterdam. Ik ken daardoor alle facetten van een zorgomgeving.

Wat doe je als je niet kunt kiezen tussen twee grote liefdes? Je brengt ze samen!

In 2018 richtte ik Zorg voor Ruimte op: interieurarchitectuur voor huisartsen, fysiotherapeuten, psychologen, verloskundigen en dierenartsen.

Door mijn specialisatie ken ik alle facetten van een zorgomgeving

Dankzij de unieke combinatie van mijn ervaring aan het bed en aan de tekentafel spreek ik jouw taal, snap ik waar je behoefte aan hebt en denk ik een stap verder.

Ik behoed je als opdrachtgever met alle liefde voor grote en kleine fouten waar ik in de afgelopen jaren (soms letterlijk!) tegenaan ben gelopen op verschillende afdelingen.

Iedere zorgpraktijk is uniek. Daarom stem ik het interieurontwerp af op ieders specifieke situatie. Jouw wensen vertaal ik naar een praktisch, sfeervol en persoonlijk ontwerp voor je zorgomgeving.

Ik betrek hier de praktijkhouders en medewerkers actief bij want alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat de mens echt centraal staat.

Samenwerken? Dit kan je verwachten

+

Unieke combinatie

Een unieke combinatie van ervaring in de zorg én interieurarchitectuur. Ik denk als zorgprofessional en ontwerp als interieurarchitect. Dit levert bijzondere, praktische en tailor made interieurontwerpen op.

++

Persoonlijk contact

Vanaf de eerste ontwerpschets, tijdens de verbouwing en de oplevering. Voor een dringende vraag of gewoon even sparren over een idee, zo blijven we op de hoogte van elkaar. Dat werkt prettig in zo'n hectische tijd die een verbouwing met zich meebrengt.

+++

LHV richtlijnen en duurzaam bouwen

Zorg voor Ruimte levert je een praktijk met een sterk en functioneel ontwerp. Zodat je prettig kan werken en goede zorg kan verlenen. Alle huisartsenpraktijken worden ontworpen volgens de LHV richtlijnen.